0
0
0
s2sdefault

Emirates åbner en daglig forbindelse mellem Dubai, Rangoon i Burma / Myanmar og Krabi i det sydligee Thailand.

0
0
0
s2sdefault

Det ligner en tanke, at det vietnamesiske lavprisselskab Viejet Air nu åbner en rute mellem Patta og HCMC (Saigon), samtidgt med flere og flere turister og expats taleer med fødderne, og netop tjekker Vietnam ud.

0
0
0
s2sdefault

Norwegian dropper langdistanceruterne fra København og Stockholm til de to thailandske destinationer Bangkok og Krabi efter den kommende turistsæson

0
0
0
s2sdefault

"Der er bryllup i den næste gade. Vil du med?" Jeg svarede ja, selvfølgelig. "Det er fattige folk, du skal ikke forvente noget særligt," blev jeg advaret. "Og hvad så, de involverede familier vil gøre alt hvad de kan-" svarede jeg tilbage-

0
0
0
s2sdefault

Fra og med den 16. juni 2020 kan du flyve fra Aarhus til det solskinssikre Sortehav. Og du bestemmer selv, om du bare vil købe flybilletter eller en pakkerejse.

0
0
0
s2sdefault

A Airliness1

THAI er fraværende på den måske første top 10 over Airlines for 2020 fra AirlineRatings (www.airlineratings.com). THAI var faktisk med på en tilsvarende liste sidste år, nemlig den som blev lavet af Skytrax.

0
0
0
s2sdefault

Ny busrute forbinder nu Don Muang lufthavnen  og to nye BTS skytrain-stationer nær Kasetsart Universitet..

0
0
0
s2sdefault

Ingen julekalender uden en juleaften. Og når nu denne kalender handler om jul i Thailand / Asien, skal låge nr. 2 haandle om måske den bedste juleaften jeg har oplevet siden jeg rykkede til Asien for at arbejde her, den gang i juni 1992.

0
0
0
s2sdefault

 En del af mine læsere har allerede opdaget, at der er sket en ændring i mine rejsevaner i Asien. Ikke mindst når det gælder mine nomadevintre. Jeg har puttet lidt med hvorfor? Men nu giver jeg den gas, og holder op med at putte med det. Dels ved at fortælle hvorfor, og ikke mindst vil jeg skrive langt mere om, hvad jeg foretager mig i det daglige.

0
0
0
s2sdefault

Som gæst i de thailandske "Girlie Bars" kan du drukne i de prostitueredes smil og din fortryllelse, men du kan også blive offer for ganske almindelige faglige triks. Her kan du læse af nogle af de mest almindelige metoder til at få flest penge ud af dig. Det er trods alt det den type kvinders opgave.

0
0
0
s2sdefault

Kulturchock med omvendte fortegn. Inkl. et grusomt mord. Jeg havde vel levet som freelancejournalist i Asien i en halv snes år, da jeg solgte en artikel om dansk turisme i Thailand, til en af mine kunder, et HK fagforeningsblad som også dækkede turisme. Og hvis jeg skal være ærlig her op til jul, og det skal jeg vel, var jeg ikke den eneste som blev chokeret på den todages tur, som jeg skulle dække.

0
0
0
s2sdefault

Endelig. Jeg havde behov for at lande i Bangkok tidlig morgen, og søgte på en tidlig afgang fra min hjemmebane, Sofias internationale lufthavn. Normalt flyver jeg med et aftenfly. Og nu forstod jeg så, hvorfor Emirates aldrig var dukket op på mine søgninger hos Expedia, som jeg har brugt alle de fem år jeg har haft base ved Sortehavet.

0
0
0
s2sdefault

Rejs dig op. Ret ryggen. Og smil. Og fold så hænderne under hagen. Den hilsen ser du efterhånden udført i det meste denne verden. Men...

0
0
0
s2sdefault

Kan du forestille dig at bestille en middag ud fra stedet menukort, med bind for øjnene? Nej vel? men det er lidt sådan jeg har det, hver eneste gang jeg smutter ud på mine næsten daglige gåture.

0
0
0
s2sdefault

I dag tirsdag er det to uger siden at jeg landede i Medan, Nord Sumatra, efter et par dage i Bangkok. Og for anden gang i træk blev det Medan. Igen. Det har jeg flere gode grunde til, d e t vil jeg komme tilbage til. Og...

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies