0
0
0
s2sdefault
Velkommen til krigszonen. Når du nærmer dig prostituerede, i en bar, eller andre steder, begynder der adskillige "krige". Tag bare opgøret mellem din sunde fornuft, og kvindens lyst og behov for at redde eller forbedre sit eget og familiens tilværelse. Her under kommer der nogle tips om, hvad du kan gøre for at "vinde" kampen.

A TH dollshouse111

1. Smil når du møder en barpige. Og lad hende snakke. Du ved, lad det hun siger gå ind ad det ene øre, og ud af det andet. Måske er det lidt hårdt at kalde dem professionelle løgnere, det meste af det de siger, passer bare ikke. De snakker som en brugtbilhandler. Ordene skal hjælpe dem til de næste kontanter. De er på arbejde.

2. Du må aldrig tale thai i baren, derved afslører du, at du ved et minimum af deres måde at arbejde på. Dermed formindskes deres mulighed for at score kassen via dig. Muligheden for at snøre dig om deres lillefinger, formindskes. På en travl aften er du skod, midt i august inden høsten er kommet i hus hjemme i landsbyen, kan de være at pigen tager chancen med dig. 1000 bath er cirka tusind gange mere end ingenting. Trods alt.

3. Sig at det er din absolut først ferie i hendes land, lad som om du ikke kender pengesedlerne, osv. Det giver dig en del opmærksomhed. Barpiger i lande som Thailand, Filippinerne, og Cambodja elsker nyankommne turister, som endnu ikke fatter, hvad der sker omkring dem.
A TH dollshouse111
 
4. Hvis du beslutter dig for en eller flere piger, så få aftalerne på plads inden du betaler barfine(s) som er afgiften du betaler barejeren for at ”låne” hans medarbejdere. Vælger du at tage flere piger med, så lad den som du synes bedst om, vælge hvem hun vil have med til dit værelse. Hvis du selv vælger alle de piger du vil have med, risikerer du i princippet, at mindst to af dem hader hinanden. Det er også smart, at du aftaler med pigerne, hvad du vil have dem til, og hvor længe de bliver.
 
5. Hvis du ejer en bar, knytter du bare sylten om den detalje. Barejere er formodentlig placeret på barpigernes ønskesedler.  .
 
6. Hvis du tager en barpige med på dit værelse den sidste aften i byen / landet, skal de ikke fortælle det til pigen. Hvis du gør det, kan du risikere at mangedoble risikoen for at blive flået, på den ene eller den anden måde.
 
7 Tag aldrig en "ukendt" barpige med hjem den sidste nat. Det er mere sikkert, at du kender den djævel, du tager med hjem i forvejen. Der er ikke ret meget værre end en dårlig oplevelse, sovemiddel i din drink, du snorker løs, og flyet venter ikke. Og ups, dit pas og dine penge er måske også væk.
A TH dollshouse111
 
8 Når du møder en barpige, er det for hende blot en del af en indgroet rutine. Du er aldrig den første, hverken i baren, i hendes notesbog, eller på hendes liste over Skypenumre. Lær af konen med æggene. Læg dine æg i forskellige kurve.
 
9. Tag aldrig en barpige med i lufthavnen for at sige farvel. Det er lidt synd for de mænd, som lander i den samme lufthavn som du har forladt. Pigen tager med i lufthavnen for at presse citronen. Når hun har tørret sine krokodilletårer væk, er hun klar til at kapre en ny kunde, fem minutter efter at dit hjerte har slået kolbøtter af smerte, over at sige farvel.
 
10. Udlever aldrig kontanter til pigen, før end hun har ydet det som var aftalt. Hvis du betaler på forkant, undskyld: Sengekant, inden varelevering, risikerer du at blive snydt.
A TH dollshouse111
 
Emneord: Pattaya, Hua Hin, Chiang Mai, Koh Samui, Bangkok, Phuket, Sihanoukville, Kampot, Cambodia, Vietnam, Filippinerne, Cebu. Manila, sex, bargirls, barfine, grilie bar,

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies