0
0
0
s2sdefault

Phuket er kendt for de smukke strande, det dejlige vejr, og alt det eksotiske... maden, kulturen, og meget andet. Men helt sikkert er det, at specielt mænd fra Australien, New Zealand, , og ikke mindst Skandinavien inkl Danmark, tit er godt informerede om Phukets natteliv. Yngre thailandske kvinder fra landets fattigste områder, finder sammen med mandlige udenlandske turister og fastboende.

TH Patong3

Og hvor mødes de så, de thailandske kvinder som har noget de vil tilbyde, og mændene som håber at de kan få deres håb og drømme indfriet?

Stederne hvor man mødes, minder meget om hvad der findes i andre turistområder, som Chiang Mai, Hua Hin, Kog Samui, Pattaya, Udon Thani, og Bangkok. Der er utallige såkaldte Beer Bars, Go Go klubber / barer, natklubber, massage steder, og ja, mulighederne er utallige. Gadeprostituerede, og de mere snuskede og billige steder hvor det oftest er lokale mænd der tiltrækkes. Ja men du kan finde det meste.

TH Patong1

Hvis du mest kommer til Phuket for det vilde liv, er det mest oplagte sted at indlogere sig, helt sikkert Patong Beach. Det er der du blandt andet finder "Bangla Road", som med snesevis af Go Go baarer, beer bars, og natklubber, minder meget om Pattayas Walking Street, Bangkoks Pat Pong.

Ud over Patong Beach, kan Karon Beach tilbyde noget lignende, blot i mindre skala. Mange som bar forsøgt sig i begge områder mener nok, at Karon Beach er lidt mere nusset, og måske lidt hårdere.

TH Patong4

Kata Beach er også en mulighed, i en endnu mindre skala. Og ja. Sort set alle de steder hvor der findes turister, er der også en eller anden form for tilbud til mænd, som ikke har taget sand med til Sahara.

Og så er der jo så meget andet, når du er landet efter en lang rejse.

TH Patong5

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies