0
0
0
s2sdefault

Efter at Mikael havde slået sig ned i Mukdahan, på kanten af Mekong floden, begyndte han at bage. Han kunne simpelthen ikke lade være. Og indtil viderede får han sin lyst styret. Flere og flere fik nemlig smag for han lækre brød og pålæg. 

TH danishbager3

Mikael begyndte at bage til sig selv og familie og naboer. Nu tre år senere leverer han sine varer over disken (hvis du har bestilt), eller sender til kunder i store dele af Thailand.

I dag har hans nybyggede danske bageri fået en fast kundekreds, som dels bestiller og henter varer hos Mikael og hans kone. Dels bestiller varer på forkant, og så får tilsendt.

"Jeg laver kun brød og viktualie varer på bestilling. Folk kan godt dukke op uden bestilling, jeg afviser ikke nogen. Men man kan ikke forvente at jeg altid er hjemme. Hvis jeg er, har jeg altid kaffe på kanden. Men man skal ikke forvente at jeg har varer liggende, som de kan få med sig".

TH danishbager9

Noget af det nyeste hos bageriet er, at Mikael har udvidet med en lille hyggelig restaurant.

"Jeg laver en dagens middag, som folk kan tilmelde sig" fortæller Mikael, som også indbyder kunder / gæster til en traditionel juleaften..

Han har flere dusiner slags brød og kager på sin bestillingsliste. Det samme med viktualie varer fra medisterpølse, leverpostej, rullepølse, rødbeder og meget meget andet.

Du kan finde The Danish Bakery på Facebook, hvor du kan læse om hvordan du bestiller Mikaels hjemmelavede varer!

Mikael bager flere forskellige slags rugbrød i to forskellige størrelser.

TH danishbager2

Du kan bestille flere typer rugbrød.

TH danishbager7

Her er det italienske brød, men Mikael bager bestemte også dansk hvedebrød som franskbrød, birkes, håndværkere m. fl.

TH danishbager8

Bryllypskager, store flotte kransekager og meget mere i den finere bagekunst kan også klares i Mukdahan.

TH danishbager6

Grovhakket leverpostej.

TH danishbager4

Hjemmelavet medisterpølse.

 

 

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies