0
0
0
s2sdefault

Siden Butterfly Bistro åbnede i november 2002, har tusinder og atter tusinder af gæster fra det meste af kloden, besøgt restauranten som altså ikke er svensk, selv om de blå gule farver dominerer :-D

TH Phuket butterfly3

Butterfly Bistro har siden november 2002 gjort tusinder og atter tusinder af gæster fra det meste af verden så glade, at de ofte kommer tilbage.

Og gæsterne har det med at komme tilbage. For at følge en thailandsk talemåde, der er ikke så meget "Butterflying" blandt gæsterne.

TH Phuket butterfly6

Og hvad er det så, gæsterne mødes med ejer og personale om? Jo. Rigtig god service leveret af et sødt og venligt personale. Og vigtigst af alt, et bredt spisekort, som vel at mærke leverer hvad lover.

TH Phuket butterfly8

Og det er lige fra traditionelt dansk smørrebrød, til danske retter, thailandsk mad som svigermor hjemme i Isaan landsbyen tror at hun laver det, næsten altså - der kan være problemer med at finde lige så meget chili som omtalte isaanske svigermor, og ikke at forglemme internationale retter.

TH Phuket butterfly10

Det sker også nu og da, at der transmitteres fodboldkampe, hvor det ene hold spiller i gult og blåt. Men der diskrimineres ikke. Alle har lov til at se med.

Butterfly Bistro
192/36 Aroona A14-16
Karon Beach
Phuket City

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies