0
0
0
s2sdefault

Asien / BG: De første 25 år jeg levede langt væk fra Danmark, var det et enormt problem for mig at finde bøger, som jeg kunne eller havde lyst til at læse.

DK mofibo

I princippet læste jeg det jeg kunne finde rundt i antikvariater rundt i Asien, sømandskirker, restauranter, osv. osv.

Når det gælder læsning af romaner, biografier og meget andet, kom det store gennembrud i augist 2015. En god kammerat som besøgte mig her i Bulgarien anbefalede, og fik mig med i det den gang ret nystartede Mofibo.

Siden da har jeg ikke læst det jeg kunne finde, men omvendt. Nu finder jeg det jeg vil læse. Og når det gælder bøger på dansk, har Mofibo stort set alt hvad der er udgivet i Danmark. Eller... mindst 90 % af nyere titler. Mange af dem er udgivet dobbelt, nemlig både som læsebøger og lydbøger.

Siden jeg kom med, har jeg læst eller lyttet til 128 titler. I nat åbnede jeg nr. 99. En roman på dansk, nemlig John Grishams Den sidste nævning.

Mellem de snart 100 titler, som har jeg læst stort set hele svenske Jan Guillous forfatterskab,fra serien om Hamilton, til Vejen til Jeressalem, og senest hans serie Det Store Århundrede. Den aktuelle Hanne-Vibeke Holsts samlede forfatterskab har jeg også læst igennem. Glæder mig til hendes nyeste roman Som Pesten kommer med på Mofibo. Carstens roman fra krigen i Afghanistan, Jo Nesbø og meget meget mere, hører også med til det jeg har læst/ lyttet til.

Jeg har endnu en relativ lang rejse foran mig, 12 til 14 timer, og jeg læser så én roman eller biografi undervejs.

Fra start kunne jeg læse lige så mange bøger på en måned som jeg ville, for 99.00 kr. Siden er prisen steget til (jeg tror at det er) 128.00 kr. pr. måned. Beløbet trækkes på min konto, og jeg er ikke helt sikker på hvor meget det er :-D.  Men det er nogle af de bedste penge, som jeg har givet ud.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies