0
0
0
s2sdefault

Da jeg købte flybilletten til Bangkok, for et par måneder siden, virkede det nærmest som om der var tusinder af lysår til jeg kunne komme til Thailand. Men tiden går, som man siger.

QatarAirways2

I morgen ved denne tid, cirka kl 14 BG tid, hopper jeg på bussen fra Burgas til Sofia. Og i god tid før midnat, letter flyet efter planen mod først Doha i Qatar, og derefter til Bangkok.

Og når jeg har skrevet den dagblogside, skal jeg ind til Burgas, ca 11 km. her fra, for at ordne praktiske ting, betale Internet, have en plysning hos min faste frisør, og flere andre småting.

BG Sarafovo1

Hjemme igen skal fryser og køleskabe lukkes sned og rengøres, støvsuges skal der også, og så skal min supercykel her op i lejligheden på 3. etage. Almindeligheder. Ja.

Desværre lander jeg i Thailand med medbragte problemer. Sidste år havde jeg en computer med, som var blevet smittet med en virus. Krabi by var ny for mig, modsat mange andre steder talte computerfolkene i byen meget meget lidt engelsk. Det blev et større projekt, som først blev løst over flere uger.

Denne gang lander jeg med øjenkatar. Det lykkedes ikke at få d e t fikset inden jeg skal af sted, så det er noget af det jeg skal tackle, når jeg er kommet på plads i Jomtien.

jeg har to gange over godt 25 år har brug for hospital i Pattaya, begge gange har jeg brugt det internationale hospital i Soi 4 i Pattaya. Det vil jeg også forsøge mig med denne gang. Lægen her i Burgas, sagde at jeg nok skulle opereres i øjet. Nu må vi se hvad der sker.

Lige som sidste vinter, har jeg nogle fortsætter med mig, som jeg håber at jeg kan gennemføre i løbet af de godt fem måneder jeg skal være i Thailand.

Det er ikke blevet til så meget cykling denne sommer i Bulgarien. Forholdene har ikke været til det. I disse dage er det ét år siden de lukke cykel og gangvejen fra Sarafovo hvor jeg bor, og ind til Burgas. Det vigtige stykke de første 4 til 5 km her fra er stadig lukket. Men... Når jeg er på plads i Jomtien, skal jeg hurtigst muligt op på at motionere mindst 60 km. på cykel hver anden morgen. Plus det løse, ture ind til Pattaya, til det nærmeste supermarked, osv.

Det sted hvor jeg skal bo, har en stor saltvandpøl. Og den har jeg seriøse planer om at bruge hver anden morgen, altså cykling den ene morgen, og derefter svømning den næste morgen.

Jeg vil også tabe mig, skal gerne under de 90 kg. Og mon ikke det lykkes. Ikke mindst hvis mine overvejelser vedrørende øl og spiritus ender med, at jeg dropper de daglige øl. De gavner ikke, og de er for dyre i Thailand. Og så er det ret nemt at erstatte øl med eksempelvis Sodavand fra Chang. Spiritus rører jeg aldrig, så det betyder ikke noget.

TH food1

Et andet fortsæt fra sidste år er, at jeg vil spise mere thaimad. jeg laver jo det meste mad selv, plus at der er nem adgang til dansk rugbrød, leverpostej, rullepølse og mere i den stil. Og at jeg vil prøve at spise flæskesteg, på et af de mange danske steder mindst et par gange om måneden. Så jeg skal ligesom beslutte mig til et eller andet system omkring thaimad. Og her er endnu et fortsæt koblet på. At jeg vil lære at spise spicy mad. Jeg var god til det for mange år siden, da jeg var nygift i det centrale Java i Indonesien. Men siden er jeg kommet af vanen.

Jeg holder jo meget af musik. Og har haft mange gode oplevelser tidligere, når jeg har boet i, eller har besøgt Pattaya / Jomtien. Et af de steder, hvor jeg har høstet mange glæder, Blues Factory nede ved Walking Street lukkede for flere år siden. Det bliver spændende hvad der er kommet i stedet. Og ikke mindst hvem der spiller. Mon Lam Morrison stadig hænger ved?

Godt. Disse var ordene. Jeg skal videre. Måske ses vi i Thailand.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies