0
0
0
s2sdefault
contentmap_plugin

Det er lidt af en redelighed at holde styr på, hvilke danske restauranter der tilbyder hvad, hvornår, og til hvilken pris. Men i går onsdag var der flæskesteg hos Preben og Dao, aka Golden Inn i Soi 7 i Jomtien.

 TH Jomt GoldenInn1

Parret har, jeg tror det er tre gange om ugen, et tilbud på dagens ret til 135 bath. Og i går var det så flæskesteg som vore mødre troede at de lavede det. Jeg var der i rimelig tid, og inden jeg smuttede videre på min cykel, havde godt og vel en tre håndfulde gæster sagt ja tak, og spist dagens ret.

TH Jom Golden In mad2

Modsat så mange andre steder, er det ikke en tallerkenret. Man skal selv ud at gå fra ens bord. Belønningen er, at du selv bestemmer hvor meget du vil hive op på din tallerken, og hvor mange gange du vil hente mere.

Det var en hyggelig oplevelser. Ud over Preben og Dao fik jeg snakket med Erling et ben, som han presenterede sig, samt på Peter og Svend. Meget fint.

TH Jom Golden In mad1

Maden var god. De brune kartofler, var de bedste af slagsen, jeg nogensinde har fået serveret i det thailandske kongerige. Jeg er meget principfast omkring mad. Spiser aldrig op. Og tager (næsten) aldrig to gange. Men opfordret af "ham selv" måtte jeg alligevel op efter en skive steg mere, plys et bar af de lækrede sukkerbrunede kartofler.

Mange tak for mad.

Kommende fredag er der endnu et godt og billigt måltid at finde hos Preben og Dao, i den ende af Soi 7, i den ende længst fra stranden.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies