0
0
0
s2sdefault

Det er den store kærlighed. Din ensomhed eller alenehed er endelig slut. Du troede at Phuket, Hua Hin, Koh Samui, eller Pattaya skulle være resten af dit livs tropiske paradis. Men i stedet er du flyttet op i en eller anden obskur landsby, måske kun en klynge med tre fire hytter, fordi det ny er din drømmekvindes hjem. Bliver du den thailandske version af "julemanden"?

TH Jom Julemand og ikke ret megetandet1

Inden vi går videre: Kender du den om manden som sprang ud fra 12. sal. Da han var ud for 3. sal tænkte han... tjae, indtil videre er det jo gået meget godt.

Tilbage til emnet: Drømmekvinden, og hendes families indflydelse på din fremtidige lykke. Er det i øvrigt godt, hvis den thaikvinde man vælger at overgive sig til, har familie? Eller er det en fordel hvis hun er uden, eller næsten uden egen familie?

Tjae. Mine egne erfaringer med thaikvinder er stærkt begrænsede. Fem syv uger efter ankomsten til Thailand og Pattaya, mente jeg at havde kigget systemet ud, så jeg valgte i stedet at forsøge mig, lidt tilfældigt men langtfra uheldigt, med et forhold til en højtuddannet kvinde i Indonesien.

Men jeg har set meget, er hviskende blevet meget, af mænd, også danske mænd, som har brændt sig, én eller flere gange, ikke mindst at engagere sig, ikke mindst økonomisk, med en thaikvinde, fundet i en bar henne om hjørnet, eller på et af nutidens datingsites (tit er det stort set det samme :-( ).

Jeg administrerer jo to grupper på Facebook, og det har øget strømmet af info til mig, specielt om hvad og hvordan det går helt galt i forhold mellem vestlige mænd, og deres thaikvinder. Jævnligt slår det mig i øvrigt, hvor forskellige versioner af virkeligheden, mænd giver ude i de offentlige grupper, også i mine, og så i de betroelser som de samme brændte mænd giver mig i fortrolighedens beskyttende miljø.

Er det en fordel, at et muligt emne når man som mand er ved at vælge sin thaikæreste / kone, IKKE har nogen familie? Ikke en gang et par små charmerende rollinger, som jo vokser op og bliver store, sådan er livet jo, de bliver større, de kære børn?

TH Jom Julemand og ikke ret megetandet1

Mere tjae. I hvert fald er der mange, som netop er meget taknemlige over at deres thaikæreste/ kone/ samlever ikke har familie.

Lige før jeg begyndte at skrive denne blog, kom jeg i tanke om et dansk/ thailandsk forhold i Udon Thani, hvor jeg boede alene.

Jeg kom en del hos en lille købmandsbutik, hvor en ældre dansk mand boede sammen med en 25 til 35 år ældre fraskilt mor, som havde sine to nu teenage børn med sig ind i forholdet.

Jeg selv var jo alene, og danskerens kone havde meget travlt med at finde en thaikvinde til mig. Hver gang hun kom med en ny kvinde som helt sikker var min drømmekvinde, blev det understreget, at hun var helt alene. Ingen børn, ingen familie (underforstået: som kunne skade vort forhold både mentalt og økonomisk.)

Jeg faldt aldrig for en af alle de kvinder, som jeg blev forsøgt påduttet. Jeg husker at én af de kvinder senere blev ført sammen med en tysker. Og ret kort tid efter at han var flyttet ud på hendes rismarker, begyndte der at komme lånehajer eller deres håndlangere på besøg.

Den ældre dansker, som var gift med den her over omtalte Noi Gifteskniv, havde det i øvrigt ikke godt, hverken med hans lille familie, deres forretning, eller det thailandske samfund. Jeg havde det svært ved at høre på fyrens brok, over hvor dovne, dumme, og upålidelige thailændere var. Sværest var det for mig, når han var hård ved børnene, som vel var 12 og 14, sådan cirka.

TH Jom Julemand og ikke ret megetandet1

De to havde købt huset i det lille rækkehuskompleks på afbetaling. Tror at det var over 10 år. I kvindens navn. Der var også en pick up og et par motorcykler, og forretnings varelager, og lidt jord / rismarker ude i kvindens landsby, som se fø li også stod i kvindens navn.

Danskere fik i øvrigt kræft. Diagnosen kom tre måneder, før det sidste afdrag blev betalt. Og ja, behøver jeg virkelig at fortælle resten af d e n historie?

OK. Du får den nu alligevel. Et par dage efter at huset nu 100% var kvindens, fordi det som bilen, motorcyklerne og alt det andet, nu var betalt, kom den ældre danske mand hjem fra kontrol på hospitalet. Kræften var der stadig.

Bilen stod ikke foran butikken. Motorcyklerne var væk. Hus og tilhørende butik var lukket af med planker og skodder. D e t var lissom det. Og nej, jeg glemte noget. I et hjørne udenfor huset stod der tre papkasser, med hans tøj, en tandbørste der ikke havde været brugt i mindst 5 år, og lidt mere, som alt sammen var købt i den danske mands navn. Heldigt for ham.

Om det var gået bedre, hvis hans nu ekskone ikke havde haft noget familie. Mere tjae... Hvad ved jeg om det?

Og hvad mener du i øvrigt selv om den sag?

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies