0
0
0
s2sdefault

Jeg råder nu over et begrænset fotoudstyr, nemlig det kamera som sidder i min OPPO smart phone. Og det værelse jeg havde hos EcoLodge i Bukit Lawang i november måned 2018, var så stort, at jeg måtte klikke adskillige gange, inden jeg havde hele værelset med.

ID Bukit Eco 57

Ud over den store dobbeltseng inklusive et velfungerende myggenet, var der også en udmærket veranda, plus en enkeltseng, og et badeværelse.

ID Bukit Eco 59

Jeg fik af en eller anden grumd ikke taget fotos af verandaen, og af toilettet. Men det var ikke prangende. Jeg var en hel af en gruppe som havde været hos EcoLodge før, så jeg "fulgte bare med". Og det var fint nok for de to dage vi var der.

Læs mere om EcoLodge og den meget smukke og funktionelle Retsaurants, bar, og receptionsbygning. Klik HER!

Man havde en pudsig ordning med ens pris for alle værelser/ bungalows, nemlig 400.000 IDR (rupiah) lig med ca 185,00 kr inkl. morgenmad. Jeg var alene på mit værelse, mens min familie var tre på værelset, og alle tre fik "gratis" morgenmad. Den var i øvrigt fremragende, med fire forskellige tilbud at vælge i mellem.

ID Bukit Eco 2

 Stegte ris (serveret på et bananpalmeblad) med juice, kaffe og frugt, var blot én af i alt fire muligheder.

PS! Allerede efter den første nat snakkede vi om at rykkede videre til noget andet. Da emnet kom op, foreslog jeg noget billigere, men blev stemt ned :-( (også selv om jeg kun betalte for mit eget værelse. Næste gang jeg vender tilbage til Bukit Lawang, vil jeg vælge et billigere værelse, men stadig bruge restauranten i den meget smukke bambusbygning med reception, restaurant, og bar.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies