0
0
0
s2sdefault

Livet er ikke det værste man har. Og det er lydbøger så heller ikke. Der er dog to udfordringer koblet på lydbøger.

 a dk Eremitten1

Den første er at jeg meget nemt falder i søvn under læsningen. Tidligere har jeg sat Sleep timeren på 30 minutter, men nu skal jeg helt ned på 10 minutter, hvis jeg ikke skal rode for meget med at finde det ssted, 5 sekunder inden jeg sov.

Den anden udfordring, den har jeg så til gengæld ikke så meget indflydelse på, er oplæserens evne til at levere en spændende oplæsning. Det er ikke et nemt job, er jeg ret sikker på. men hvad jeg ved er, at hvis jeg ikke finder mig til rette med oplæseren i løbet af de første 10 minutter, så giver jeg op, også selv om romanen har fået god omtale i medierne.

ILige nu er jeg i gang med et for mig helt nyt forfatterskab. Nemlig årets debutant i 2014, Thomas Rydahl, som er et "produkt" af den danske forfatterskole. Han vandt endda den meget prestigefyldte krimipris Glasnålen i 2015.

Jeg er en fanatisk lytter af DR.dk P1, ikke mindst af "Kultur på P1" som sendes ugens fire første dage ml. kl. 14.05 og 16.00. Desværre ikke om fredagen, hvor jeg må nøjes med et af mine "næsten hadeprogrammer: " 4. division", jeg synes at de pludrer for meget. Men utroligt nok var der et indslag hvor de talte med en kendt anmelder, har glemt navnet, om den ofte utroligt dårlige kvalitet af danske krimi og spændingsforfattere. Det blev fastslået, at der er mange gode, helt sikkert, men også mange som ikke rigtigt har hverken forståelse eller evne til at levere varen.

Og så var det at det blev nævnt, at en af de som virkelig kunne skrive, endda på et meget velforleret og anderledes måde, var Thomas Rydahl. Som jeg nu er i gang med at lytte igennem, knap 18 timer. Er nået seks timer ind i handlingen. Meget spændende, meget anderledes. Er ret sikker på at den skriger på mere.

Ikke mindst fordi den er indtalt af  Thomas Gulstad læs mere om ham HER!

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies