0
0
0
s2sdefault

I havnebyen Port Rashid har flyselskabet åbnet sit første remote check-in udenfor sin hovedlufthavn – hér kan krydstogtpassagerer checke ind til deres Emirates-fly ud af Dubai.

A Airlines Emirates2

Introduktionen af check-in faciliteterne skal forstærke Dubais position som krydstogtdestination samtidig med at muligheden gør det mere bekvemt for krydstogtpassagerer, der ender deres rejse i Port Rashid og flyver hjem fra Dubai.

Ligeledes befrier den nye mulighed krydstogtpassagerer for deres bagage så de, hvis de har tid, kan kigge nærmere på Dubai inden de skal i lufthavnen. Efter check-in til flyet sørger Emirates for, at bagagen kommer til lufthavnen og passagerernes fly, skriver Standby.dk.

Emirates’ krydstogtterminal i Port Rashid, der har otte check-in skranker, vil være bemandet i den primære krydstogtsæson fra oktober til april.

I det kommende krydstogthalvår forventes 198 krydstogtskibe til Port Rashid med cirka 280.000 passagerer, der slutter deres krydstogt i emiratet Dubai og flyver videre med en Emirates-afgang.

Mohammed Mattar, øverste ansvarlige for Emirates Airport Services, siger i en pressemeddelelse fra flyselskabet:

“Vi vil gerne tilbyde vores flypassagerer en så gnidningsfri rejse som muligt. Med Dubais stigende popularitet som krydstogtdestination, har vi med dette nye tiltag sikret en forbedret service for krydstogtpassagerer, der slutter deres rejse i Dubai og skal flyve ud af Dubai med Emirates. Vi klarer check-in formaliteterne ved krydstogtterminalen i Port Rashid, hvorefter de rejsende har nogle timer til at udforske Dubai inden deres fly afgår.”

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies