0
0
0
s2sdefault

Ingen julekalender uden en juleaften. Og når nu denne kalender handler om jul i Thailand / Asien, skal låge nr. 2 haandle om måske den bedste juleaften jeg har oplevet siden jeg rykkede til Asien for at arbejde her, den gang i juni 1992.

 A TH JuleaftenBKK1

Oh hvordan er det nu det ofte er når man rejser ud, til langt væk fra det velkendte, pludselig bliver talemåden "Ingen kender dagen før værtshuset er lukket, eller solen er gået ned, ned den fede dame har sunget... Tra la la.

Jeg skulle have været og arbejde i Asien i 1. år, og derefter vendt tilbage til det aarhusianske freelancemiljø, men sådan gik det ikke. Noget af det jeg havde sagt farvel til i Danmark, havde dårlig samvittighed over, og ikke mindst savnede vildt, var en teenage søn.

Min cykeltur rundt i Asien var nogenlunde timet og tilrettelagt, så jeg ville æande i bangkok, hos Jysk Rejsebureaus hovedkvarter i Thailand, nemlig River View Guesthouse, nogle dage inden juleaften. Min søn ville nemlig ankomme så vi atter kunne fejre juleaften sammen.

Læs også låge nr. 1 Klik HER!

A TH JuleaftenBKK1

Den kinesiske ejer / værtinde havde inviteret alle gæster til fælles julespisning. Med thai og thaiinspireret mad. Absolut ingen sukkerbrunede kartofler, flæske og andesteg, osv osv. Den ene orientalske ret efter den anden blev serveret. Gæsterne omkrin bordet, måske var Bjarne og søn de eneste danskere. Jeg husker det ikke. Men jeg glemmer aldrig den enorme gave det var for mig, at se min egen søn tackle de internationale medgæster. Den ene nye side af min søn dukkede op efter den anden. gaver, og oplevelser som jeg aldrig glemmer.

En slet ikke så ringe aften.

A TH JuleaftenBKK1

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies