Samfund

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

En tredjedel af de godt 30 milioner voksne afghanere vil forlade deres konfliktfyldte centralasiatiske land, hvis lejligheden byder sig. Over halvdelen på grund af tårnhøj arbejdsløshed, skriver Berlingske søndag.

0
0
0
s2sdefault

I Burmas Karen-stat bliver bønder trængt væk fra deres jorde af folk med gode forbindelser til militæret eller lokale magthavere. Det skriver menneskerettigheds-organisationen Human Rights Watch i ny rapport.

0
0
0
s2sdefault

En krig, der blev udkæmpet for mere end 40 år siden, koster stadig mennesker livet og gør andre invalide i et af verdens fattigste lande: Laos.

0
0
0
s2sdefault

Myanmar med frihedsikonet Aung San Suu Kyi som de facto præsident er kommet langt de mørkeste dage under militærstyret. Men omverdenen må ikke glemme, at der fortsat er alvorlige problemer med menneskerettighederne i landet, lyder det fra FN’s rapportør.

0
0
0
s2sdefault

En tidligere Afghanistan-udsendt kaptajn i hæren indstiller en TV-dokumentar om angivelig omfattende svindel med danske bistandsmidler i det konflikthærgede centralasiatiske land til årets Cavling-pris.

0
0
0
s2sdefault

De håber på et roligt år med styrke og godt helbred. For de er i gang med den største kamp i mands minde: at genopbygge deres liv og land efter, at et jordskælv på 7,8 Richter ramte Nepal for nøjagtig et år siden. Det værste siden 1934.

0
0
0
s2sdefault

Red Barnet og Læger uden Grænser har indgået en aftale med IKEA Foundation, der sikrer de to organisationer henholdvis to og tre millioner euro til akutte katastrofeindsatser.

0
0
0
s2sdefault

Planer om krav om at alle udlændinge uanset hvilket visa de har, skal kunne spores med GPS, bliver gennemgået i dag.

0
0
0
s2sdefault
En dødelig forbrændt mand blev for nylig fundet nær en lygtepæl i den sydvestlige del af Bangkok.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies