Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Danske Mads og thailandske Natt står bag en dansk pølsevogn, som dagligt tilbyder lækre hotdogs, pølser, og meget andet.

0
0
0
s2sdefault

Ifølge Udenrigsministeriets Borgerservice har man ikke viden om at danskere kommet noget til ved bombeeksplosionerne i Thailand.

0
0
0
s2sdefault
Katsrup luffthavn gør det nu nemmere for rejsende at købe mad i lufthavnen og tage det med i flyet.
0
0
0
s2sdefault

Norwegian dækker allerede behovet for billige flybilletter fra København til Bangkok. Og i den modsatte retning, nemlig over Atlanten, åbner man en ny rute til det vestlige USA.

0
0
0
s2sdefault

Islandske lavprisselskab WOW Air satser nu for første gang på langdistance fly. Og den første longhaul rute vil ikke mindst forsøge at betjene alverdens bøsser og lesbiskes hovedstad San Francisco.

0
0
0
s2sdefault
Generelt er sikkerheden i Sri Lanka forbedret betydeligt i de seneste år, og danske rejsende har i almindelighed et problemfrit ophold i Sri Lanka. Terrorisme kan dog finde sted i alle lande. I de nordlige og østlige dele af landet findes der stadig landminer fra borgerkrigens tid.
0
0
0
s2sdefault

En mor som ventede i JFK lufthavnen i New York fik sig en alvorlig forskrækkelse, da hun i stedet for sin 5-årige søn fik en fremmed dreng udleveret af personale fra Jet Blue.

0
0
0
s2sdefault
Et enkelt lavprisselskab skal i 2016 flytte mindst 400.000 feriegæster ud til charterland - og hjem igen.
0
0
0
s2sdefault
  For et beløb der svarer til ca 925 kr. i alt, kan turister opholde sig i Thailand i 6 måneder, og man kan i den periode rejse ind og ud af landet lige så mange gange man vil. Det nye visa er gyldigt fra og med den 13. november 2015.
0
0
0
s2sdefault

Verdens største arrangør af charterrejser, tyske TUI som blandt andet ejer Star Tours, vil satse langt mere på livsstilshoteller end tidligere.

0
0
0
s2sdefault
To berusede mænd skabte forleden enorme problemer i et fly, som var på vej mod Norge. Og kaptajnen foretog en sikkerhedslanding i Sturup lufthavn ved Malmø.
0
0
0
s2sdefault
BBC World har for nylig bragt endnu en triviel historie om en ældre mand, som forelsker sig i Thailand m.m. og på toppen af det, investerer alle sine værdier i landet. Link til video nederst i artiklen!
0
0
0
s2sdefault

Danmarks næststørste rejsearrangører skifter den 1. november både navn og stil.

0
0
0
s2sdefault
En lang sag om erstatning til forsinkede flypassagerer ser ud til at være afsluttet. Nu er der erstatning i vente til passagerer, som venyede fem timer på afgang.
0
0
0
s2sdefault

Aldrig er så mange svenskere døde i Thailand på så kort tid, hvis man ser bort fra Tsunami katastrofen. Alene i den forløbne weekend døde to svenskere i Phuket, og hvis der ikke er kommet flere til, mens dette skrives, er der 33 svenskere, som er døde i januar og de første 28 dage af februar.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies