Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

 En del af mine læsere har allerede opdaget, at der er sket en ændring i mine rejsevaner i Asien. Ikke mindst når det gælder mine nomadevintre. Jeg har puttet lidt med hvorfor? Men nu giver jeg den gas, og holder op med at putte med det. Dels ved at fortælle hvorfor, og ikke mindst vil jeg skrive langt mere om, hvad jeg foretager mig i det daglige.

0
0
0
s2sdefault

En ny app skal hjælpe Norwegians piloter med at spare brændstof på flyvningerne, hvilket samtidig vil reducere selskabets udledning af CO2 med op til to procent om året.

0
0
0
s2sdefault

Rolig nu. Hvis du bliver ramt af lyst til en sildemad, et stykke med fiskefilet, eller anden dansk smørrebrød, mens du er i Udon Thani, finder du den slags lækkerier i "Nutty Park".

0
0
0
s2sdefault

I dag tirsdag er det to uger siden at jeg landede i Medan, Nord Sumatra, efter et par dage i Bangkok. Og for anden gang i træk blev det Medan. Igen. Det har jeg flere gode grunde til, d e t vil jeg komme tilbage til. Og...

0
0
0
s2sdefault

Du lander i lufthavnen. Fiser videre til dit hotel, s¨hurtigt som muligt. Tester minibaren, og begynder så at gøre en af dine tropiske drømme til virkelig. Korte bukser, bar overkrop, vind i håret. Nu skal der lejes MC eller scooter. Og der er tusindvis af tohjulede til leje rundt omkring i stort set alle thailandske turistområder. Altså. Kan du høre at alarmklokkerne ringer?

0
0
0
s2sdefault

Flere og flere turister rejser til Vietnam, også danskere. Og mange vælger at komme tilbage. Og nye attraktioner kommer til hen ad vejen. Senest er det blevet muligt at tage en smuttur til Kina.

0
0
0
s2sdefault

Så skete det igen. En turist tager, eller forsæger at tage sit livs bedste billede. Og så bliver det hans sidste. Iført et par sorte shorts og ikke så meget andet, falder en ung fransk turist ned i døden, efter at have taget et billede af et vandfald. Det var i øvrigt anden gang inden for fire måneder, at d e t skete for en turist, som måske har spinket og sparet, og glædet sig til sin "livets rejse", og så ender det sådan.

0
0
0
s2sdefault

I et forsøg på at tackle problemerne med at flere og flere udlændinge i Thailand mangler sygeforsikring, og derfor mangler evnen til at betale for behandling og operation på thailandske hospitaler, inføres der nu et obligatorisk krav om at alle udlændinge 0ver 50 skal fremvise en sygeforsikring, når de ansøger om 1. års visa.

0
0
0
s2sdefault

I snit lander tre medlemmer hvert minut i Norwegian Reward, der alene i Danmark har over 750.000 medlemmer. Forleden fik fordelsprogrammet en særlig pris. Norwegian Reward har nu rundet 10 millioner medlemmer og vokser med cirka 5.000 nye medlemmer hver dag, oplyser flyselskabet.

0
0
0
s2sdefault

Bus til Bangkoks "centrum". Tilfældigt men heldigt. Jeg var lige ankommet Sukwarnabhumi lufthavnen, var sluppet igennem paskontrollen på under fem minutter, det var kl ca 8. morgen lokal tid, havde fundet min kufferrt, og kom ned til udgang 8 i ankomsthallen, eller hvad man nu kalder den. Helt tilfældigt så jeg et skilt med bus til Silom og Khao Sarn Road rygsækkvarteret.

0
0
0
s2sdefault

Et gigantisk UAE-road show med flere flyselskaber er på vej til København. Største spiller er naturligvis flyselskabet fra Dubai, Emirates, der har daglige flyvninger til København, Oslo og Stockholm. Fra Dubai betjener Emirates over 100 destinationer på verdensplan.

0
0
0
s2sdefault

Du er på vej til Thailand, og en af de oplevelser du glæder dig til, er at leje en MC, og derefter opleve troperne "fri som en fugl" på en MC. Hvor meget du har tænkt på konsekvenserne, hvis du rent faktisk lejer en MC, kan jeg ikke vide. Men nu får du chancen for at blive "Smart i en Fart", og droppe alle tanker om at køre på MC i en hel anden trafikkultur, eller i det mindste køre mere forsigtigt.

0
0
0
s2sdefault

Bangkok har to lufthavne, nemlig den nyeste og største, "Suvarnabhumi International Airport" (BKK) sydøst for hovedstaden, og den ældste og mindste, nemlig "Don Mueang International Airport" (DMK), som er vært for blandt andet "AirAsia" og "Thai Lion Air".

0
0
0
s2sdefault

Bærer du rundt på drømmen om at finde en Asiatisk kone? Og indtil nu har tænkt på Thailand eller Filippinerne som stedet hvor "hun" skal findes, er det måske på tide med lidt nytænkning. Bali, det mest kendte turistområde i Indonesien er måske det mest tilgængelige område, både når det gælder en god ferie, og at finde en kone, så gælder det generelt for det meste af det enorme land, verdens 4de største når det gælder befolkningstal.

0
0
0
s2sdefault

Saigon City hilste flere end 6,2 millioner udenlandske besøgende i de første ni måneder af 2019. Og det er en stigning i forhold til samme periode sidste år, på 7.4 %, ifølge det kommunale turistministerium. Vietnams hovedstad Hanoi i nord, har opnået en tilsvarende stor stigning af udenlandske turister.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies