Krimi

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

En kvinde, der har indrømmet at hun politianmeldte et opdigtet røveri som skulle have angrebet hende og frarøvet hende en taske, har under et pressemøde undskyldt for, at hun har skadet alle taxichaufførers ry.

0
0
0
s2sdefault

CCTV kameraer har endnu en gang vist sig effektive, når det gælder om at finde og anholdelse folk. Denne gange var "folk" 3 styks 14 årige drenge.

0
0
0
s2sdefault

En serie fotos blev for nylig sendt ud i offentligheden via Facebook. Billederne viste en chauffør, som åbenlyst onanerede samtidigt med at han kørte tre unge piger til skole.

0
0
0
s2sdefault

En taxachauffør er blevet anholdt for seksuel krænkelse af en amerikansk passager, som han kørte til Suvarnabhumi lufthavnen syd for Bangkok.

0
0
0
s2sdefault

To unge thailænderesom tilhører det etniske Hmong mindretal, blev ved midnat, natten til lørdag anholdt, da de var i gang med at smugle 3.24 millioner amfetamin piller ind i Thailand fra Burma.

0
0
0
s2sdefault

En aftale mellem Storbritannien og asiatiske lande om at dele informationer om pædofile giver nu Jackpot. På kun to uger er 70 kendte britiske børnesex forbrydere nægtet adgang til blandt andet Filippinerne, Thailand, og Cambodja.

0
0
0
s2sdefault

En ung thailandsk kvinde på vej hjem fra en glad aften, blev overfaldet af en taxichauffør, som var hyret til at bringe hende hjem til sin lejlighed.

0
0
0
s2sdefault

En tidligere boss fra den japanske mafia Yakuza, Shirai, 74, blev midt i ugen anholdt efter at han havde holdt sig skjult i Thailand siden 2005.

0
0
0
s2sdefault

The head of Thai immigration announced the arrest of five foreign nationals this week in what he called a nationwide pre-Songkran crackdown to help boost the security of Thais and foreign tourists.

0
0
0
s2sdefault

En tysk turist, og den thailandske kvinde som solgte ham sex med en mindreårig pige, er blevet anholdt af politiet i Pattaya.

0
0
0
s2sdefault

Det thailandske politis afdeling for bekæmpelse af pædofile på Internettet, TICAC, har netop indgået en aftale om samarbejde med amerikanske FBI.

0
0
0
s2sdefault

Suspect admits to taking thousands of pornographic pictures of boys but denies other charges, including molestation.

0
0
0
s2sdefault

TH HAANDJERN1

En bedstemor fik nok, af at se hendes søns voldelige overgreb på hendes datter og barnebarn. Og nu er hun anholdt og fængslet for at have skuddræbt familiens plageånd.

0
0
0
s2sdefault

Sent på aftenen, eller tidligt om morgenen stoppede en australsk motorcyklist op foran et hotel i Second Road Soi 2. En kvinde kom så tæt på ham, at hun kunne nusse ham i nakken. Uden at manden gjorde modstand.

0
0
0
s2sdefault

At first glance, 22-year-old Sokha Chan might seem like your average young California girl. She has a lap dog named Chica, and her own car that she bought herself.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies