Nyheder

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Selv i Danmark spørger politifolk kvinder der vil anmelde voldtægt, hvad tøj, hvilken type trusser hun havde på, og meget andet af den slags. Men denne artikel handler om voldtægter i det ellers åh så frisindede Thailand, hvor meget er tilladt, sa længe politifolk og andre myndighedspersoner kan score kassen på det.

0
0
0
s2sdefault

Dansk verdensrekord. En kendt dansk specialist i plast-støbeforme høster stor faglig hæder, efter at han med lokale flittigt arbejdende konsekvenseksperters hjælp, har konstrueret en støbeform, som frembringer vaskesvempe med 11.849 huller.

0
0
0
s2sdefault

En taxachauffør blev søndag anholdt. Det formodes at han bragte en beruset passager til et såkaldt "kærlighedshotel", hvor han havde sex med hende, og derefter stjal hendes penge.

0
0
0
s2sdefault

Det lokale politi har anholdt en farang. Årsagen var i første omgang, at man mistænkte fyren for sammen med sin thai kone at have stjålet en MC.

0
0
0
s2sdefault

Indenfor de sidste 36 timer har politiet arresteret 80 udlændinge på bl a skoler, for manglende arbejdstilladelse eller lovligt visa.

TH police LOGO

0
0
0
s2sdefault

De thailandske myndigheder har endnu en gang slået alarm, og advarer badende mod livsfarlige vandmænd - de såkaldte "Box Jelly Fish". Eneste anerkendte middel mod vandmændenes forbrændinger er eddike.

0
0
0
s2sdefault

En koreaner med NZ statsborgerskab er blevet anholdt for at stå bag knivdrabet på sin gamle senile mor, efter at han oprindeligt havde givet sin unge kone skylden.

0
0
0
s2sdefault

Natten til tirsdag bad en ung beruset kvinde fra Tyrkiet om at blive kørt hjem til sit hotel i Patong. Klokken var tre om natten. Men i stedet for at gennemføre den bestilte tur, tog thai manden hende til et afsides sted, hvor han først angreb hende, formodentligt i et forsøg på at forgribe sig på hende.

0
0
0
s2sdefault

Politiet i Dubai har anholdt 24 thailændere og en taiwaneser. De 25 personer formodes at have narret sine ofre til at overføre formuer til bankkonti i hele Asien.

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 23 06 2018 Dette er et forsøg på en ny slags nyheder. Oversat, bearbejdet, ironiseret, og ikke mindst forkortet. :-D

0
0
0
s2sdefault

Uber er blevet til Grab. Det har Grab nu fortalt 10-tusindvis af brugere af begge selskaber. Så det skulle være ganske vist.

0
0
0
s2sdefault

Den legendarisk restaurant og hotel Copenhagen i Soi Post Office, 75 meter fra stranden, er dags dato sat til salg. Og hvis en ny ejer ikke melder sig, lukker stedet den 1. maj.

0
0
0
s2sdefault

En HIV smittet thai prostitueret rejste fra oktober sidste år, til hun blev anholdt for et par uger siden hele fem gange til Taiwan. Alle fem gange på et turistvisa.

0
0
0
s2sdefault

En af Thailands mest kendte bordelejere er flygtet fra Thailand. Multimillionæren Kampol Weeratepsuporn har i hast forladt sit fædreland, for at undgå anklager og fængselsstraf for at undgå anklager om menneskehandel, bordeldrift, og hvidvaskning af penge.

0
0
0
s2sdefault

En mand som politiet beskriver som beruset forsøgte lørdag morgen, at springe ud foran et tog, formodentlig i et forsøg på at begå selvmord.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies