Nyheder

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault
En mand, som vidste at han var syg, brugte formue på at have det sjovt i Chiang Mai, inden han helt bevidst begik selvmord i Ciang Mai. Den afdøde forklarede kort tid før selvmordet, sine grunde til det drastiske farvel på sin egen hjemmeside.

En mand, som vidste at han var syg, brugte formue på at have det sjovt i Chiang Mai, inden han helt bevidst begik selvmord i Ciang Mai. Den afdøde forklarede kort tid før selvmordet, sine grunde til det drastiske farvel på sin egen hjemmeside. 

Den amerikanske statsborger og lærer, Lawrence J. Wheeler, 57, begik for nogle uger siden selvmord i hans hus i Panawan Village i Sansai ved Chiang Mai, skriver CityNews. 
 
Manden som nåede at få 27 år i Chiang Mai, havde som en anden Egon Olsen en plan. Modsat vores kære Egon lykkedes den dog til fulde.
 
Lawrence var alvorligt syg, og da han accepterede at der ikke var nogen vej tilbage til Sundhedens Bouleward, fik han overført sin formue, cirka 5 mio. bath, som han effektivt brugt på damer og andre "sjove" ting i livet. 
 
En af Mr. Wheeler's venner, Mr. David, fortalte beredvilligt det lokale politi, at Mr. Wheeler led af sukkersyge og dårligt hjerte. Og at det var helt bevidst, at han tog sit eget liv, da han havde brugt sin formue på 5 mio. bath.
 
David fortalte også politiet, at hans ven Mr. Wheeler var kendt for at have mange forskellige kvinder i hans hjem, og på et tidspunkt, var alle mandens penge altså væk.
 
Naboerne blev ikke specielt overraskede over at politiet og ambulance pludselig ankom til amerikanerens hus. Til dem havde han nemlig allerede fortalt det som det var, at han ville tage "strikken" den kommende weekend.
 
Og Mr. Wheeler, som var kendt som et venligt og godt menneske, som ikke snød sine medmennesker, holdt altså også sit løfte om at sende sig selv til de evige jagtmarker.
 
Metoden han brugte, og som er velkendt blandt blandt dødssyge mennesker, var at trække en plastpose over hovedet, falde i søvn, og derefter dø af iltmangel, når der ikke var tilstrækkeligt med ilt tilbage i posen.
 
Processen er udførligt beskrevet på nettet, hvis den har interesse. 
 
Politiet fandt et brev, efterladt af den afdøde. Han forklarede ganske enkelt, at han var træt af at leve med hans lidelser.
 
Mene allerede i februar i år, havde Mr. Wheeler på hans egen hjemmeside skrevet om hans plan om at begå selvmord, når alle hans penge var brugt. Han forudså den gang, at det formodentlig ville ske en gang i juni måned.
 
På hjemmesiden skrev han desuden:
 
"Jeg vil ikke dø fra en stak med hospitalsregninger. Jeg føler at det er min ret at dø, når jeg selv føler at tiden er kommet. Jeg er glad for at jeg ikke har nogen venner, så jeg vil ikke gøre dem kede af det".

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies