Samfund

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

En mio. flere CCTV kameraer vil blive installeret over hele den thailandske hovedstaden, for at forbedre sikkerheden for borgerne for fastboende og turister.

 2012-09-06

En mio. flere CCTV kameraer vil blive installeret over hele den thailandske hovedstaden, for at forbedre sikkerheden for borgerne for fastboende og turister.
 
Det er politichefen for Bangkok, Politi oberstløjtnant Kamronwit, som lancerede udbygningen af det, som man fra bangkok administrationens side kalder for "mirakel øjne".
 
Projektet skal forstærke forebyggelsen af kriminalitet og undertrykkelse.
 
Projektet gennemføres i fællesskab af Metropolitan Police og TOT Corporation.

Pol Lt-Gen Kamronwit og Monchai Noosong, Administrerende direktør for TOT (Telecom of Thailand), har i dag torsdag underskrevet en samarbejdsaftale. det skete under en ceremoni på Metropolitan Police HQ i bangkok.
 
Byens politichef sagde under ceremonien, at projektet sigter mod at øge sikkerheden for de mennesker som bor, eller som har ærinde i Bangkok.
 
Optagelser fra overvågningskameraer, kan dels hjælpe med at forhindre forbrydelser, dels gøre det nemmere for politiet at opklare de forbrydelser, som alligevel finder sted.
 
CCTV kameraerne kan også hjælpe til med at nedbringe antallet af trafikulykker, skriver Bangkok Post. 

De nye sikkerhedskameraer, 1 mio. af slagsen, vil blive opstillet i vigtige offentlige anlæg såsom Government House, parlamentet, vigtige personers boliger, erhvervsvirksomheder, og i boligområder.

De vil blive forbundet til CCTV kontrolcentret Metropolitan Police´s hovedkvarter, og ved 88 af Bangkoks politistationer, sagde Politi Oberstløjtnant Kamronwit.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies