Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Et gigantisk UAE-road show med flere flyselskaber er på vej til København. Største spiller er naturligvis flyselskabet fra Dubai, Emirates, der har daglige flyvninger til København, Oslo og Stockholm. Fra Dubai betjener Emirates over 100 destinationer på verdensplan.

0
0
0
s2sdefault

Der er kun godt en uge siden at jeg sad i shorts og skrev på min blærbare i min stue. Men pludselig skete skiftet. En enkelt nat i sidste uge var der kun 9 plusgrader om natten. Og fra den nat har jeg brugt mine uldne kondibukser. Indendørs!!! Så tiden nærmer sig. Mit nomadelive vil snart flytte sig til Asien, nærmere bestemt til det nordlige Sumatra i Indonesien.

0
0
0
s2sdefault

Du er i gang med at planlægge din rejse rundt i Thailand. Men du mangler stadig at beslutte, hvilke ø (er) du skal besøge? Og ja, du har sat dig selv på en virkelig vanskelig opgave. De fleste mennesker tænker øjeblikkeligt på det sydlige Thailand, når det handlerer til øer. Men der er masser af alternativer. Her under kommer der tre forslag, OK, det ene er faktisk i det sydlige Thailand. Håber at de tre bud vil hjælpe dig med at tage nogle gode beslutninger.

0
0
0
s2sdefault

Rolig nu. Hvis du bliver ramt af lyst til en sildemad, et stykke med fiskefilet, eller anden dansk smørrebrød, mens du er i Udon Thani, finder du den slags lækkerier i "Nutty Park".

0
0
0
s2sdefault

Hvis du som dansker ønsker at se positivt på nyheheden om 3 nye flyruter ud af Thailand, bliver det nemmere for dig og dine at lave smutture til fremmede lande og kulturer. Og hvis du modsat vælger den negative version, så kommer de nyee ruter til øge dominansen af (for os) anderledes og dominerende "medturister" i det kongerige, som vi holder så meget af.

0
0
0
s2sdefault

Politiet advarer nu om farerne ved at besøge Thailand. Advarsler som går direkte i landets turistministers forsikringer om at "Thailand er et helt sikkert miljø".

0
0
0
s2sdefault

I snit lander tre medlemmer hvert minut i Norwegian Reward, der alene i Danmark har over 750.000 medlemmer. Forleden fik fordelsprogrammet en særlig pris. Norwegian Reward har nu rundet 10 millioner medlemmer og vokser med cirka 5.000 nye medlemmer hver dag, oplyser flyselskabet.

0
0
0
s2sdefault

For nylig er blev Bangkok Airways blevet udnævnt til 2020 Five Star Major Airline. Det er  Apex (Airline Passenger Experience Association), en non-profit medlemsforening, der står bag kåringen.

0
0
0
s2sdefault

Et dansk rejsebureau arrangerer nu rejser for singler og andre som foretrækker at rejse alene. Baggrunden for det nye tilbud er en viden om at  13 procent af danskerne foretrækker at rejse alene.

0
0
0
s2sdefault

Du er på vej til Thailand, og en af de oplevelser du glæder dig til, er at leje en MC, og derefter opleve troperne "fri som en fugl" på en MC. Hvor meget du har tænkt på konsekvenserne, hvis du rent faktisk lejer en MC, kan jeg ikke vide. Men nu får du chancen for at blive "Smart i en Fart", og droppe alle tanker om at køre på MC i en hel anden trafikkultur, eller i det mindste køre mere forsigtigt.

0
0
0
s2sdefault

Det malaysiske lavprisflyselskab AirAsia X har konverteret en udestående ordre til 12 Airbus A330neo og 30 A321XLR. Selskabet er verdens største kunde til A320-familien.

0
0
0
s2sdefault

AirAsia åbner ny rute mellem Isaan og Pattaya. Det sker med første afgang den 21. december til en pris af 433 baht.

0
0
0
s2sdefault

Saigon City hilste flere end 6,2 millioner udenlandske besøgende i de første ni måneder af 2019. Og det er en stigning i forhold til samme periode sidste år, på 7.4 %, ifølge det kommunale turistministerium. Vietnams hovedstad Hanoi i nord, har opnået en tilsvarende stor stigning af udenlandske turister.

0
0
0
s2sdefault

Thailand eller Vietnam? Begge lande er smukke og særdeles spændende. Og skiller sig markant ud fra andre asiatiske rejsemål takket være deres mad, kultur, og natur. Dette er den første af flere sammenlignende blogs om Thailand & Vietnam.

0
0
0
s2sdefault

Det var et pudsigt gensyn, da jeg efter 12 til 15 års pause atter besøgte markedet på Second Road. Jeg ved intet om hvornår stedet er blevet renoveret, men bortset fra at der er flere indiske skræddere end da jeg var der sidst, og at den hyggelige og billigere kvalitets-restaurant der lå nede i den anden ende af markedet var væk, til fordel for en dårligt besøgt food court, så var det hele som det var den gang. Gode tilbud, til rimelige priser, hvis man da er klar til at forhandle om priserne.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies