Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

AirAsia åbner ny rute mellem Isaan og Pattaya. Det sker med første afgang den 21. december til en pris af 433 baht.

0
0
0
s2sdefault

IT centret nær markedet og templet på South Pattaya var det første af sin art i Pattaya. Om det stadig er det største, ved jeg ikke. Men du kan stadig finde det mest på de fire fem etager. Selv tyveknægte kan få deres tyvekoster låst op, og med lidt held er der måske også en køber til en brugt lettere varm Smart Phone.

0
0
0
s2sdefault

Der er måske godt nyt i vente for de af os danskere, som både er nysgerrige og gerne vil tage en afstikker fra kortere eller længere ophold i vort elskede Thailand.

0
0
0
s2sdefault

Det var et pudsigt gensyn, da jeg efter 12 til 15 års pause atter besøgte markedet på Second Road. Jeg ved intet om hvornår stedet er blevet renoveret, men bortset fra at der er flere indiske skræddere end da jeg var der sidst, og at den hyggelige og billigere kvalitets-restaurant der lå nede i den anden ende af markedet var væk, til fordel for en dårligt besøgt food court, så var det hele som det var den gang. Gode tilbud, til rimelige priser, hvis man da er klar til at forhandle om priserne.

0
0
0
s2sdefault

Ingen kender dagen før end værtshuset er lukket, eller før end jeg steg ud af flyet fra Bangkok til Doha.

0
0
0
s2sdefault

Chaufføren som var involveret i busulykken med 18 dræbte og 32 kvæstede, har tilstået at han tog amfetaminpiller inden han begyndte på den skæbnesvangre tur torsdag. Politiet betegner manden som narkomisbruger, med flere domme for brug af amfetamin.

0
0
0
s2sdefault

Norwegian opgiver ellers planlagt udvidelse af antallet af afgange fra Skandinavisen til Bangkok.

0
0
0
s2sdefault

En udmattet taxachauffør omkom lørdag, efter at hans bil kørte af vejen og gik i brand.

0
0
0
s2sdefault

Hvis du er taxikunde i Thailand, kan du glæde dig, eller det modsatte, til muligheden for at køre i taxier, som drives af el.

0
0
0
s2sdefault

I løbet af kort tid åbnes endnu en flyrute fra Phuket, som er særdeles velegnet til ikke mindst visa runs.

0
0
0
s2sdefault

Hvordan køber vi danskere vore flybilletter eller ferierejser? Hvordan får vi viden og inspiration, inden vi rejser på ferie? Og hvilke lande foretrækker vi, og ikke mindst hvorfor?

0
0
0
s2sdefault

Et hotel i Chonburi / Bang Saen advarer mod falske 1.000 baht pengesedler. Thailanske gæster har for nylig betalt regninger på stedet, hvor af nogle af sedlerne var falske.

0
0
0
s2sdefault

Phuket har en gang været et turistparadis. Har jeg læst. :-( Men siden turismen på øen i det sydlige Thailand for alvor udviklede sig, er ikke mindst trafikken er blevet uudholdelig og meget ofte direkte livsfarlig.

0
0
0
s2sdefault

Med få bankdages varsel lukker "Royal Thai Consulate in Penang" fra og med førstkomne mandag.

0
0
0
s2sdefault

Nu sker det så. Lørdag den 17. marts holdes der åbent hus hos White House i Soi White House. Alex byder alle på lidt mad, og en lille én. Eller to, eller? Kl. 18.00.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies