Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Emirates åbner en daglig forbindelse mellem Dubai, Rangoon i Burma / Myanmar og Krabi i det sydligee Thailand.

0
0
0
s2sdefault

Du lander i lufthavnen. Fiser videre til dit hotel, s¨hurtigt som muligt. Tester minibaren, og begynder så at gøre en af dine tropiske drømme til virkelig. Korte bukser, bar overkrop, vind i håret. Nu skal der lejes MC eller scooter. Og der er tusindvis af tohjulede til leje rundt omkring i stort set alle thailandske turistområder. Altså. Kan du høre at alarmklokkerne ringer?

0
0
0
s2sdefault

Saigon City hilste flere end 6,2 millioner udenlandske besøgende i de første ni måneder af 2019. Og det er en stigning i forhold til samme periode sidste år, på 7.4 %, ifølge det kommunale turistministerium. Vietnams hovedstad Hanoi i nord, har opnået en tilsvarende stor stigning af udenlandske turister.

0
0
0
s2sdefault

Det ligner en tanke, at det vietnamesiske lavprisselskab Viejet Air nu åbner en rute mellem Patta og HCMC (Saigon), samtidgt med flere og flere turister og expats taleer med fødderne, og netop tjekker Vietnam ud.

0
0
0
s2sdefault

Et gigantisk UAE-road show med flere flyselskaber er på vej til København. Største spiller er naturligvis flyselskabet fra Dubai, Emirates, der har daglige flyvninger til København, Oslo og Stockholm. Fra Dubai betjener Emirates over 100 destinationer på verdensplan.

0
0
0
s2sdefault

Der er kun godt en uge siden at jeg sad i shorts og skrev på min blærbare i min stue. Men pludselig skete skiftet. En enkelt nat i sidste uge var der kun 9 plusgrader om natten. Og fra den nat har jeg brugt mine uldne kondibukser. Indendørs!!! Så tiden nærmer sig. Mit nomadelive vil snart flytte sig til Asien, nærmere bestemt til det nordlige Sumatra i Indonesien.

0
0
0
s2sdefault

I dag tirsdag er det to uger siden at jeg landede i Medan, Nord Sumatra, efter et par dage i Bangkok. Og for anden gang i træk blev det Medan. Igen. Det har jeg flere gode grunde til, d e t vil jeg komme tilbage til. Og...

0
0
0
s2sdefault

Rolig nu. Hvis du bliver ramt af lyst til en sildemad, et stykke med fiskefilet, eller anden dansk smørrebrød, mens du er i Udon Thani, finder du den slags lækkerier i "Nutty Park".

0
0
0
s2sdefault

Hvis du som dansker ønsker at se positivt på nyheheden om 3 nye flyruter ud af Thailand, bliver det nemmere for dig og dine at lave smutture til fremmede lande og kulturer. Og hvis du modsat vælger den negative version, så kommer de nyee ruter til øge dominansen af (for os) anderledes og dominerende "medturister" i det kongerige, som vi holder så meget af.

0
0
0
s2sdefault

Bus til Bangkoks "centrum". Tilfældigt men heldigt. Jeg var lige ankommet Sukwarnabhumi lufthavnen, var sluppet igennem paskontrollen på under fem minutter, det var kl ca 8. morgen lokal tid, havde fundet min kufferrt, og kom ned til udgang 8 i ankomsthallen, eller hvad man nu kalder den. Helt tilfældigt så jeg et skilt med bus til Silom og Khao Sarn Road rygsækkvarteret.

0
0
0
s2sdefault

I snit lander tre medlemmer hvert minut i Norwegian Reward, der alene i Danmark har over 750.000 medlemmer. Forleden fik fordelsprogrammet en særlig pris. Norwegian Reward har nu rundet 10 millioner medlemmer og vokser med cirka 5.000 nye medlemmer hver dag, oplyser flyselskabet.

0
0
0
s2sdefault

For nylig er blev Bangkok Airways blevet udnævnt til 2020 Five Star Major Airline. Det er  Apex (Airline Passenger Experience Association), en non-profit medlemsforening, der står bag kåringen.

0
0
0
s2sdefault

En ny app skal hjælpe Norwegians piloter med at spare brændstof på flyvningerne, hvilket samtidig vil reducere selskabets udledning af CO2 med op til to procent om året.

0
0
0
s2sdefault

Du er på vej til Thailand, og en af de oplevelser du glæder dig til, er at leje en MC, og derefter opleve troperne "fri som en fugl" på en MC. Hvor meget du har tænkt på konsekvenserne, hvis du rent faktisk lejer en MC, kan jeg ikke vide. Men nu får du chancen for at blive "Smart i en Fart", og droppe alle tanker om at køre på MC i en hel anden trafikkultur, eller i det mindste køre mere forsigtigt.

0
0
0
s2sdefault

Det malaysiske lavprisflyselskab AirAsia X har konverteret en udestående ordre til 12 Airbus A330neo og 30 A321XLR. Selskabet er verdens største kunde til A320-familien.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies