Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

God mad, en masse spændende og vidt forskellige mennesker, og oftest rigtig god mad. Plus hyggelige sociale begivenheder. Det er hvad man ikke mindst kan opsøge hos en af de absolut ældste og mest kendte danske møde og spisesteder i Pattaya. Og hvis man har lyst, findes der også gode nyrenoverede værelser, til rimelige priser.

TH CPH Pattaya5

Ja det handler om Copenhagen Restaurant og gæstehus i Soi Postoffice, midt i den ældste del af turist Pattaya, mindre end 100 meter fra stranden, og hvad dertil hører.

TH CPH Pattaya1

Jungletrommerne fortæller, at der er helt fint styr på køkkenet. Når man bestiller morgenmad, smørrebrød, eller varm mad, holder kvaliteten helt fint.

TH CPH Pattaya4

Samtidigt er det et af de steder i Asien, hvor jeg selv har oplevet at det er nemmest at komme i kontakt med andre, hvis det er det man vil. Sort set alle typer af mennesker kommer på det listige sted, hvor der desuden altid sker noget på selve gaden, eller udenfor posthuset, hvis man ikke lige er i sludrehumør.

Og som jeg selv kender stedet, har der altid hersket stor hjælpsomhed i store og små sager. Har du noget du gerne vil have vendt, eller hjælp til noget praktisk, så er det bare at åbne munden.

PS! Der er nyrenoverede værelser til 600 Bath eller 800 Bath. Napper du en måned ad gangen, gives der mængderabat.

Copenhagen Restaurant & Hotel
Soi Postoffice 13/2
Pattaya Thailand

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies