Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Hua Hin er et af de steder i Thailand, som tiltrækker flest danske turister. Det har givet et marked for danske restauranter. Nogle af dem kommer og går, mens andre får en tilbagevendende kundekreds. Listen her under bliver opdateret løbende.

TH huahin mermaid11

HUA HIN: NY DANSK RESTAURANT I SOI 94

Det sker i soi 94. Der hvor den Russiske Restaurant Dacha tidligere huserede. Der kan du nu finde en dansk restaurant, som har et stort sortiment på alt fra almindelige hot dogs Danish Style, over stegt flæsk med persillesovs,smørrebrød til lækker thai mad, og internationale retter. Læs mere her!
...

 

TH Hua Hin ChillOut3
HUA HIN: ET SKANDINAVISK SPISE OG MØDESTED I NYE LOKALER

Der er sikkert sket mange interessante ting i skandinavernes paradis - Hua Hin. En af de absolut vigtigste er, at et af de populæreste skandinaviske steder er flyttet. Læs mere her!

------

 

 

TH huahin Jailhouse1

HUA HIN: JAILHOUSE RESTAURANT & GUESTHOUSE
Hvorfor nu lige Jailhouse. For det er jo så dansk, som den thailandske virkelighed næsten kan gøre det til. Den historie får du senere. Først skal det handle den formodentlig ældste restaurant med dansk ejer i Hua Hin. Læs mere her!

---

 

TH HuaHin FROKOST3

HUA HIN FROKOST LEVERER ALT TIL DIN DANSKE FROKOST
Hos din danske slagter og meget mere, Hua Hin Frokost, kan du købe alle de klassiske danske pålægsvarer, sild, salater, slagtevarer, rugbrød, danske og skandinaviske snaps, og meget mere. Her!