Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Bus til Bangkoks "centrum". Tilfældigt men heldigt. Jeg var lige ankommet Sukwarnabhumi lufthavnen, var sluppet igennem paskontrollen på under fem minutter, det var kl ca 8. morgen lokal tid, havde fundet min kufferrt, og kom ned til udgang 8 i ankomsthallen, eller hvad man nu kalder den. Helt tilfældigt så jeg et skilt med bus til Silom og Khao Sarn Road rygsækkvarteret.

A BKK SilomETC100

Jeg skulle til Soi 4 / Soi Nana ved Sukhumwit Road, men spurgte alligevel. Jo da. De havde plads til mig. 180 Bath. Og jeg droppede omgående tanken om at begynde et projekt med at bøvle med en taxi. Indråmmet: Hvis man er en familie eller en gruppe på mere end 2, er taxi nok det smarteste.

Blev bedt om at vente af en smilende herre, herligt. Og bussen ankom i løbet af de lovede 20 minutter. Vi var fire i bussen, da den næsten overhøflige chauffør chauffør satte kursen mo Bangkoks indre by.

Jeg blev kørt til døren i den modsatte ende af Soi 4, og jeg var oplevelse og en erfaring rigere. PS! Det kan sagtens være at den busforbindelse har været der i 100 år, sådan cirka, men den var ny for mig. Smiler.

A BKK SilomETC102

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies