Turisme

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Cirka 20 thailandske turister gik løs på en udlejer, som netop havde lejet fire jet-ski af ham. Svindel med gamle skader, som der kræves erstatning for gang på gang, er en af de mest notoriske svindelnumre i den thailandske turistindustri, og det var d e t de lokale turister kendte til, og ville forsikre sig imod ved at gennemfotografere de lejede jet-ski inden de tog dem i brug.

Image result for jet-ski thailand flickr

Da en jetski-ejer og hans bande forsøgte at forhindre fotograferingen, opstod der et slagsmål, hvor turisterne var i klart overtal. En ejer blev alvorligt kvæstet, mens tre af hans medhjælpere blev lettere skadet.

De 12 mønd og otte kvinder blev arresteret, og en af disse fortalte den lokale hjemmeside Pattaya News, at de var blevet stoppet i at tage billeder af de skader som jet-skiene allerede havde. Og da de forlangte at få deres fire gange 700 bath tilbage. Ejeren som senere blev kvæstet, havde angiveeligt bandet og svoret efter sine utilfredse kunder.

De anholdte blev testet for stoffer. Elleve mænd og alle otte kvinder dumpede til tissetesten, som skulle afsløre om de havde taget narko.

Related image

NB: Turister er gennem længere tid blevet opfordret til at forsikre sig mod jeet-ski svindel, ved at fotografere gamle skader på de jet-ski som de lejer, inden de tager dem i brug. Og det har betydet at svindlerne har mistet en stor del af deres fortjeneste. Derfor blev der ballade.

 

 

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies