Øvrige Verden

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Hvem er Jolly Roger? Du får svaret nederst i denne blog, når du har læst min helt almindelige beretning om en almindelig cykeltur, her i Bulgarien, hvor jeg i øvrigt sidder og skriver disse linjer, mens jeg venter på at dagens reportage fra Tour de France kommer op på skærmen.

0
0
0
s2sdefault

En nordisk turist har været på besøg hos politiet i Pattaya, for at anmelde at godt 100.000 bath, er blevet flyttet ud af hans thailandske bankkonto.

0
0
0
s2sdefault

Myanmar med frihedsikonet Aung San Suu Kyi som de facto præsident er kommet langt de mørkeste dage under militærstyret. Men omverdenen må ikke glemme, at der fortsat er alvorlige problemer med menneskerettighederne i landet, lyder det fra FN’s rapportør.

0
0
0
s2sdefault

Danske Mads og thailandske Natt står bag en dansk pølsevogn, som dagligt tilbyder lækre hotdogs, pølser, og meget andet.

0
0
0
s2sdefault

Red Barnet og Læger uden Grænser har indgået en aftale med IKEA Foundation, der sikrer de to organisationer henholdvis to og tre millioner euro til akutte katastrofeindsatser.

0
0
0
s2sdefault

Soi Cowboy er et af Bangkok ældste områder med Go Go og barpiger i Bangkok. Som så meget andet, glem ikke Pattaya, var det Vietnamkrigen i 70erne, som for alvor satte gang i thai prostitution rette mod udlændinge.

0
0
0
s2sdefault

I Burmas Karen-stat bliver bønder trængt væk fra deres jorde af folk med gode forbindelser til militæret eller lokale magthavere. Det skriver menneskerettigheds-organisationen Human Rights Watch i ny rapport.

0
0
0
s2sdefault

En tredjedel af de godt 30 milioner voksne afghanere vil forlade deres konfliktfyldte centralasiatiske land, hvis lejligheden byder sig. Over halvdelen på grund af tårnhøj arbejdsløshed, skriver Berlingske søndag.

0
0
0
s2sdefault

En tidligere Afghanistan-udsendt kaptajn i hæren indstiller en TV-dokumentar om angivelig omfattende svindel med danske bistandsmidler i det konflikthærgede centralasiatiske land til årets Cavling-pris.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies