Secure Hotel Booking: online reservation system

Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

I et forsøg på at tackle problemerne med at flere og flere udlændinge i Thailand mangler sygeforsikring, og derfor mangler evnen til at betale for behandling og operation på thailandske hospitaler, inføres der nu et obligatorisk krav om at alle udlændinge 0ver 50 skal fremvise en sygeforsikring, når de ansøger om 1. års visa.

0
0
0
s2sdefault

Et gigantisk UAE-road show med flere flyselskaber er på vej til København. Største spiller er naturligvis flyselskabet fra Dubai, Emirates, der har daglige flyvninger til København, Oslo og Stockholm. Fra Dubai betjener Emirates over 100 destinationer på verdensplan.

0
0
0
s2sdefault

I snit lander tre medlemmer hvert minut i Norwegian Reward, der alene i Danmark har over 750.000 medlemmer. Forleden fik fordelsprogrammet en særlig pris. Norwegian Reward har nu rundet 10 millioner medlemmer og vokser med cirka 5.000 nye medlemmer hver dag, oplyser flyselskabet.

0
0
0
s2sdefault

Bærer du rundt på drømmen om at finde en Asiatisk kone? Og indtil nu har tænkt på Thailand eller Filippinerne som stedet hvor "hun" skal findes, er det måske på tide med lidt nytænkning. Bali, det mest kendte turistområde i Indonesien er måske det mest tilgængelige område, både når det gælder en god ferie, og at finde en kone, så gælder det generelt for det meste af det enorme land, verdens 4de største når det gælder befolkningstal.

0
0
0
s2sdefault

Du er på vej til Thailand, og en af de oplevelser du glæder dig til, er at leje en MC, og derefter opleve troperne "fri som en fugl" på en MC. Hvor meget du har tænkt på konsekvenserne, hvis du rent faktisk lejer en MC, kan jeg ikke vide. Men nu får du chancen for at blive "Smart i en Fart", og droppe alle tanker om at køre på MC i en hel anden trafikkultur, eller i det mindste køre mere forsigtigt.

0
0
0
s2sdefault

Rolig nu. Hvis du bliver ramt af lyst til en sildemad, et stykke med fiskefilet, eller anden dansk smørrebrød, mens du er i Udon Thani, finder du den slags lækkerier i "Nutty Park".

0
0
0
s2sdefault

Saigon City hilste flere end 6,2 millioner udenlandske besøgende i de første ni måneder af 2019. Og det er en stigning i forhold til samme periode sidste år, på 7.4 %, ifølge det kommunale turistministerium. Vietnams hovedstad Hanoi i nord, har opnået en tilsvarende stor stigning af udenlandske turister.

0
0
0
s2sdefault

Flere og flere turister rejser til Vietnam, også danskere. Og mange vælger at komme tilbage. Og nye attraktioner kommer til hen ad vejen. Senest er det blevet muligt at tage en smuttur til Kina.

0
0
0
s2sdefault

Der er kun godt en uge siden at jeg sad i shorts og skrev på min blærbare i min stue. Men pludselig skete skiftet. En enkelt nat i sidste uge var der kun 9 plusgrader om natten. Og fra den nat har jeg brugt mine uldne kondibukser. Indendørs!!! Så tiden nærmer sig. Mit nomadelive vil snart flytte sig til Asien, nærmere bestemt til det nordlige Sumatra i Indonesien.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies