Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Cirka 20 thailandske turister gik løs på en udlejer, som netop havde lejet fire jet-ski af ham. Svindel med gamle skader, som der kræves erstatning for gang på gang, er en af de mest notoriske svindelnumre i den thailandske turistindustri, og det var d e t de lokale turister kendte til, og ville forsikre sig imod ved at gennemfotografere de lejede jet-ski inden de tog dem i brug.

0
0
0
s2sdefault

Et AirAsia fly, som i går den 30. 12. 19 skulle lette fra øen Langkawi i det nordlige Malaysia til Kuala Lumpur, blev tvunget til at vende tilbage til Langkawi kun få minutter ind i flyvningen. Årsagen var "tekniske problemer".

0
0
0
s2sdefault

Dagens ret til 149 Bath. Jeg har læst, at lavpriser på noget ellers så konservativt som danske restauranter, begyndte i Jomtien. For et lille haalvt år siden, sådan cirka, bredte miraklet sig til Soi Bua Khao, nær tirsdags, fredags, og søndagsmarkedet af samme navn, nemlig Bua Khao.

0
0
0
s2sdefault

Vietnam forlænger ordningen med gratis 15 dages visa ved ankomst for bl. a. danskere, forlænges nu med 3 år, til udgangen af 2022. Den lokale turistindustris ønsker om at man udstedte 30 dages visa, som i Thailand, blev dog ikke fulgt.

0
0
0
s2sdefault

Emirates åbner en daglig forbindelse mellem Dubai, Rangoon i Burma / Myanmar og Krabi i det sydligee Thailand.

0
0
0
s2sdefault

Hvert evig eneste dag testes 16 personer i Thailand positivt for at være smittet med HIV / Aids. Det thailandske sunhedsvæsen har gennem årene fået meget ros for bekæmpelsen af den dødsensfarlige sygdom. Ambitionen er nu, har på vej ind i det nye år, at komme ned på 3 smittede per dag i 2030.

0
0
0
s2sdefault

"Der er bryllup i den næste gade. Vil du med?" Jeg svarede ja, selvfølgelig. "Det er fattige folk, du skal ikke forvente noget særligt," blev jeg advaret. "Og hvad så, de involverede familier vil gøre alt hvad de kan-" svarede jeg tilbage-

0
0
0
s2sdefault

Dyremishandling. Hvad er det? Tusindvis, hvis ikke millioner af danskere misrøgter deres kæledyr. Lader hunde være alene hele dagen, hankatte kastreres, og i landbruget er 20 til 25% af smågrise døde alle ved fødslen. Burhøns. Tjae. Vel det samme. Ramaskrigene kommer f'ørst, hvis de samme efter min mening dyremishandlende danskere rejser til Thailand, og bl. a. rider på elefanter.

0
0
0
s2sdefault

Det ligner en tanke, at det vietnamesiske lavprisselskab Viejet Air nu åbner en rute mellem Patta og HCMC (Saigon), samtidgt med flere og flere turister og expats taleer med fødderne, og netop tjekker Vietnam ud.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies