Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Emirates åbner en daglig forbindelse mellem Dubai, Rangoon i Burma / Myanmar og Krabi i det sydligee Thailand.

0
0
0
s2sdefault

"Der er bryllup i den næste gade. Vil du med?" Jeg svarede ja, selvfølgelig. "Det er fattige folk, du skal ikke forvente noget særligt," blev jeg advaret. "Og hvad så, de involverede familier vil gøre alt hvad de kan-" svarede jeg tilbage-

0
0
0
s2sdefault

Så skete det igen. En turist tager, eller forsæger at tage sit livs bedste billede. Og så bliver det hans sidste. Iført et par sorte shorts og ikke så meget andet, falder en ung fransk turist ned i døden, efter at have taget et billede af et vandfald. Det var i øvrigt anden gang inden for fire måneder, at d e t skete for en turist, som måske har spinket og sparet, og glædet sig til sin "livets rejse", og så ender det sådan.

0
0
0
s2sdefault

Det ligner en tanke, at det vietnamesiske lavprisselskab Viejet Air nu åbner en rute mellem Patta og HCMC (Saigon), samtidgt med flere og flere turister og expats taleer med fødderne, og netop tjekker Vietnam ud.

0
0
0
s2sdefault

Bus til Bangkoks "centrum". Tilfældigt men heldigt. Jeg var lige ankommet Sukwarnabhumi lufthavnen, var sluppet igennem paskontrollen på under fem minutter, det var kl ca 8. morgen lokal tid, havde fundet min kufferrt, og kom ned til udgang 8 i ankomsthallen, eller hvad man nu kalder den. Helt tilfældigt så jeg et skilt med bus til Silom og Khao Sarn Road rygsækkvarteret.

0
0
0
s2sdefault

 En del af mine læsere har allerede opdaget, at der er sket en ændring i mine rejsevaner i Asien. Ikke mindst når det gælder mine nomadevintre. Jeg har puttet lidt med hvorfor? Men nu giver jeg den gas, og holder op med at putte med det. Dels ved at fortælle hvorfor, og ikke mindst vil jeg skrive langt mere om, hvad jeg foretager mig i det daglige.

0
0
0
s2sdefault

Bangkok har to lufthavne, nemlig den nyeste og største, "Suvarnabhumi International Airport" (BKK) sydøst for hovedstaden, og den ældste og mindste, nemlig "Don Mueang International Airport" (DMK), som er vært for blandt andet "AirAsia" og "Thai Lion Air".

0
0
0
s2sdefault

I dag tirsdag er det to uger siden at jeg landede i Medan, Nord Sumatra, efter et par dage i Bangkok. Og for anden gang i træk blev det Medan. Igen. Det har jeg flere gode grunde til, d e t vil jeg komme tilbage til. Og...

0
0
0
s2sdefault

En ny app skal hjælpe Norwegians piloter med at spare brændstof på flyvningerne, hvilket samtidig vil reducere selskabets udledning af CO2 med op til to procent om året.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies