Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

AirAsia åbner ny rute mellem Isaan og Pattaya. Det sker med første afgang den 21. december til en pris af 433 baht.

0
0
0
s2sdefault

Det var et pudsigt gensyn, da jeg efter 12 til 15 års pause atter besøgte markedet på Second Road. Jeg ved intet om hvornår stedet er blevet renoveret, men bortset fra at der er flere indiske skræddere end da jeg var der sidst, og at den hyggelige og billigere kvalitets-restaurant der lå nede i den anden ende af markedet var væk, til fordel for en dårligt besøgt food court, så var det hele som det var den gang. Gode tilbud, til rimelige priser, hvis man da er klar til at forhandle om priserne.

0
0
0
s2sdefault

Selv i Danmark spørger politifolk kvinder der vil anmelde voldtægt, hvad tøj, hvilken type trusser hun havde på, og meget andet af den slags. Men denne artikel handler om voldtægter i det ellers åh så frisindede Thailand, hvor meget er tilladt, sa længe politifolk og andre myndighedspersoner kan score kassen på det.

0
0
0
s2sdefault

Norwegian opgiver ellers planlagt udvidelse af antallet af afgange fra Skandinavisen til Bangkok.

0
0
0
s2sdefault

IT centret nær markedet og templet på South Pattaya var det første af sin art i Pattaya. Om det stadig er det største, ved jeg ikke. Men du kan stadig finde det mest på de fire fem etager. Selv tyveknægte kan få deres tyvekoster låst op, og med lidt held er der måske også en køber til en brugt lettere varm Smart Phone.

0
0
0
s2sdefault

I løbet af kort tid åbnes endnu en flyrute fra Phuket, som er særdeles velegnet til ikke mindst visa runs.

0
0
0
s2sdefault

Det lokale politi har anholdt en farang. Årsagen var i første omgang, at man mistænkte fyren for sammen med sin thai kone at have stjålet en MC.

0
0
0
s2sdefault

Phuket har en gang været et turistparadis. Har jeg læst. :-( Men siden turismen på øen i det sydlige Thailand for alvor udviklede sig, er ikke mindst trafikken er blevet uudholdelig og meget ofte direkte livsfarlig.

0
0
0
s2sdefault

En koreaner med NZ statsborgerskab er blevet anholdt for at stå bag knivdrabet på sin gamle senile mor, efter at han oprindeligt havde givet sin unge kone skylden.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies