Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Bangkok har to lufthavne, nemlig den nyeste og største, "Suvarnabhumi International Airport" (BKK) sydøst for hovedstaden, og den ældste og mindste, nemlig "Don Mueang International Airport" (DMK), som er vært for blandt andet "AirAsia" og "Thai Lion Air".

A TH BKK SHUTTLEBUS1
Et besværligt system. Og  "Suvarnabhumi International Airport" blev da også anlagt for at erstatte den gamle og nedslidte lufthavn "Don Mueang International Airport". Helt efter planen lukkede man da også Don Muang da Sukwarnabhumi åbnede i september 2006. Men af mange grunde var den nye lufthavn allerede for lille da den åbnede. Og efter en renovering åbnede man atter Don Muang, nu skulle den være center for indenrigstrafikken. Da AirAsia gjorde Dom Muang til center for både selskabets indenrigsruter og de Internationale ruter ud fra eller til Bangkok, var det slut med kun at betjene indenrigstrafikken.

Og nu tilbage til de gratis busser mellem de to Bangkok lufthavne. Ud over at være gratis, er busruten også den hurtigste, fordi den kører på motorvej det meste af vejen.
Busserne er rimeligt moderne og i god stand. Og der er A/C, som sikre et behageligt klima. Bagage opbevares i store specialtdesignede reoler.
Der kræves ikke forudbestilling, systemet er helt enkelt, først til mølle osv osv.
For at komme med, skal du fremvise pas, boardingpas fra det fly som har bragt dig til lufthavnen, og billet til det fly som skal bringe dig videre fra den anden lufthavn.

A TH BKK SHUTTLEBUS1

Første busafgang fra begge lufthavne er kl. 5.00, og den sidste busafgang kl. 24.00. Bussen afgår hvert 12. eller 30. minut, afhængigt af tidspunkt på dagen. Turen cirka 50 til 60 minutter. Det kan dog vare den dobbelte tid i myldretiden, eller hvis der er vejarbejde, eller oversvømmelser efter kraftig regn.

Det kan dog tage to gange den tid, når man bruger shuttle-bus i rushtiden eller kraftigt regn, da det kan blive forsinket på grund af trafikforhold.

Bussen afgår fra 2. sal i Suvarnabhumi lufthavn (ankomst) uden for dør 3. Allerede når du kommer ud foran, vil du se en skranke / skrivebord på din højre side, hvor du skal kontakte personalet og fremvise de krævede dokumenter.
Afgang fra Don Mueang Lufthavn (DMK) til Suvarnabhumi lufthavn (BKK).

A TH BKK SHUTTLEBUS1

Ved Don Mueang lufthavn afgår busser på øverste niveau (afgang). Nemlig fra terminal 1 i Don Mueang Lufthavn. Du skal bare følge skiltene '' shuttle bus '', og du vil se shuttle-busserne udenfor på 1. sal ved dør 6.

Ankomst i Suvarnabhumi lufthavn (BKK). Bussen afleverer passagerer på afgangsniveauet i Suvarnabhumi lufthavn på 4. sal, dør 5.

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies