Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

 En del af mine læsere har allerede opdaget, at der er sket en ændring i mine rejsevaner i Asien. Ikke mindst når det gælder mine nomadevintre. Jeg har puttet lidt med hvorfor? Men nu giver jeg den gas, og holder op med at putte med det. Dels ved at fortælle hvorfor, og ikke mindst vil jeg skrive langt mere om, hvad jeg foretager mig i det daglige.

 ID Laketoba.april1

Den vigtigste grund til at jeg har holdt ret lav profil med mine ophold er, tror jeg da, at jeg ikke orkede at tage diskussioner om Islam og muslimer. Ofte har jeg været dybt chokeret over, hvor uoplyst og anti islamisk meget store dele af den europæiske  / danske befolkning omkring islam. Kristne trosretninger i den vestlige verden er utroligt forskellige. Fra juleaftenskristen som de fleste danskere er det, til de mest rabiate rundt omkring i den store verden.

Sådan er det også medd Islam. Ikke mindst i Indonesien, landet som har den største muslimske befolkning med mindst 200 mio. af slagsen. Der er enkelte områder i det enorme land, det er lige så langt, som USA er bredt, med mere end jeg tror det er 12.000 øer, hvor man udlever en striks og intolerant form for Islam, men langt langt de fleste muslimer dyrker et Islam med et "menneskeligt ansigt".

Claus Montana blev inspireret af mine skriverier, og tog til Nord Sumatra, kom, så, og blev begejstret. Hans senesvis af fotoserier og Vlog (korte videoer), gav ingen diskussioner om islam, så nu inspirerer Claus Montana mig til at tage chancen, og beskrive min hverdag her i Medan og omegn.

ID Laketoba.april1

Den anden grund til den laave profil er, at grunden til at jeg er rykket tilbage til Medan er af meeget privat karakter. Jeg har to teenagepiger her, som jeg ikke havde set i alt for mange år. Kunne og eller kan jeg hive dem ud i det offentlige? Det har jeg tænkt meget over. Og jeg har søgt holdninger og gode råd hos nogle som jeg føler mig meget tæt på i Danmark.

Pigerne har levet i det offentlige siden de var feem seks år gamle. Som fotomodeller, og som skuespillere i mindst en snes TV-serier. Da de flyttede tilbage til Medan for at min eks. overtage skolen, som familien har stiftet og drevet siden først i 60erne, blev pigerne tvunget til en pause med skuespilleriet. Men de er nu tilbage i det offentlige. Deen ældste, som nu har rundet de 20, fungerer som influencer på Instagram og YouTube, når hun ikke passer sit studie, ogden yngre prøver det samme, nu hvor hun netop selv er begyndt at studere på et design akademi, eller hvad man nu kalder det.

Så nu prøver jeg, når det er oplagt, og kan gøres uden at såre eller skade nogen, på at skrive mere om min hverdag her. Vi hørz.

ID Laketoba.april1

 

 

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies