Thailand / Asien

contentmap_module

0
0
0
s2sdefault

Vietnam forlænger ordningen med gratis 15 dages visa ved ankomst for bl. a. danskere, forlænges nu med 3 år, til udgangen af 2022. Den lokale turistindustris ønsker om at man udstedte 30 dages visa, som i Thailand, blev dog ikke fulgt.

VN Saigon1

Besøgende fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Rusland, Japan, Sydkorea og Hviderusland vil altså fortsat nyde vietnamesiske visumfritagelser i de næste tre år. Rejsende fra disse lande får lov til at forblive i Vietnam i 15 dage.

Europæiske lande som Danmark, Norge, Sverige, Finland og Hviderusland er nye turismemarkeder. Vesteuropæere er store forbrugere og bruger i gennemsnit $ 1.316 pr. Tur, mens de samlede udenlandske besøgende bruger $ 900.

Regeringens tre-årige visumforlængelse til otte turistmarkeder vil hjælpe rejsebureauer, flyselskaber og investorer med at udvikle langsigtede planer. Virksomheder opfordrer imidlertid til en forøgelse af visumfri varighed fra 15 dage til 30 dage på grund af den tidskrævende og dyre rejse mellem Europa og Vietnam.

Vietnam er blandt de asiatiske lande med den strengeste visumpolitik. Landet tilbyder i øjeblikket visumfritagelser til besøgende fra kun 24 lande og territorier inklusive ASEAN-medmedlemmer.

Indonesien, et af verdens mest liberaliserede lande for visa, giver visumfri rejse til 169 nationaliteter, mens tallet for Singapore er 158, Malaysia 155 og Thailand 61.

Antallet af udlændinge, der besøger Vietnam i de første 11 måneder af dette år, anslås til 16,3 mio., hvilket er en højeste tid og hele 15,3 procent år for år. Turismeindtægterne i perioden udgjorde omkring VND649 billioner ($ 27,96 milliarder dollars), en stigning på 16,3 procent.

https://scandasia.com/visa-free-entry-to-vietnam-for-tourists-from-denmark-norway-sweden-and-finland-until-end-of-2022/

 

Denne hjemmeside bruger  HTTP Cookies